Bulgaria travel

logo_bultrav

Правила и Условия

РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ и ТУРИСТИЧЕСКИ ЗАСТРАХОВКИ

Онлайн системата в този сайт за резервация на самолетни билети и туристически застраховки, както и всички данни свързани с информация, закупуване и промоции са собственост на Kiwi.com

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ХОТЕЛСКИ СТАЙ

Онлайн системата в този сайт за резервация на хотелски стаи, както и всички данни свързани с информация, закупуване и промоции са собственост на Booking.com. С използването на тази система вие се съгласявате с общите условия на Booking.com.

СПОРАЗУМЕНИЕ МЕЖДУ КЛИЕНТА И Bultrav.com

Нашият сайт се предоставя единствено за подпомагане на клиентите при събирането на информация за пътувания, за определяне на наличието на свързани с пътуване на стоки и услуги, което прави легитимни резервации или друго сключване на сделки с бизнес доставчици за пътувания. Понятията „ние“, „нас“, „нашите“ и “ Bultrav “ се отнасят до Bultrav.com, Терминът „вие“ се отнася до клиента при посещение на Уебсайта и / или резервация чрез нас о този Уеб-сайт, или чрез нашите обслужване на клиенти агенти. Чрез достъпа или използването на този сайт вие се съгласявате да бъдете обвързани със споразумението. Вие се съгласявате, че Условията за ползване са в сила в момента на резервацията, и се прилагат за всички такива сделки. Моля, прочетете внимателно споразумението. Ако не сте съгласни с всички тези правила и условия, моля не използвайте този уеб сайт или да правите резервации чрез този сайт, Bultrav.com може по всяко време да променя настоящите Условия за ползване. Ако продължите да използвате този уебсайт вие се съгласявате с изпълнението на условия за ползване, в сила по време на употреба.

ПОЛЗВАНЕ НА САЙТА

Като условие за вашето ползване на този сайт, вие гарантирате, 1. Че сте най-малко на 18-годишна възраст, ще използвате този уеб сайт в съответствие с настоящото споразумение; 2. Ще използвате само този сайт да направи законни резервации за вас или за друг човек, за когото сте законно упълномощени да действате 3. Цялата информация, предоставена от вас в този Сайт е вярна, точна, актуална и пълна, 4. Ние си запазваме правото по свое усмотрение да откажем достъп на всеки до този уеб сайт и услугите, които предлагаме, по всяко време и по всякаква причина, включително, но не само, за нарушение на настоящото споразумение.

ЗАБРАНЕНИ ДЕЙНОСТИ

Съдържанието и информацията на този уебсайт (включително, но не само, цени и наличност на туристически услуги), както и на инфраструктурата, използвана за предоставяне на такова съдържание и информация, е собственост на нас или нашите и доставчици. Не трябва да използвате този сайт, за каквито и да било спекулативни, фалшиви или измамни заявки . Това е нарушение на закона, за да направите запитване в фалшиво име или с невалидна кредитна карта. Моля, имайте предвид, че дори и да не ни даде вашето истинско име, вашия уеб браузър предава уникален интернет адрес за нас, че може да се използва от служители на правоохранителните органи да ви идентифицира. Измамни потребители ще бъдат преследвани с цялата строгост на закона.

ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ

Информация, софтуер, продукти и услуги, публикувани на този сайт могат да включват неточности или грешки, включително грешки при ценообразуване. По-специално, Bultrav.com не гарантира точността, и отхвърлят всякаква отговорност за каквито и да било грешки или други неточности, свързани с информацията и описанието за хотели, полети, круизи и други туристически продукти и услуги, показани на този Сайт (включително, без ограничение, ценообразуването, фотографии, списъка на хотелски удобства, общи описания на продуктите и др.) В допълнение, Bultrav.com изрично си запазва правото да коригира евентуални грешки в ценообразуване на нашия уеб сайт и / или предстоящи резервации, направени при неправилна цена. Превозвачите, хотели и други доставчици, предоставящи пътувания или други услуги в този сайт са независими изпълнители, а не агенти или служители на Bultrav.com. Bultrav.com не носи отговорност за действия, грешки, пропуски, декларациите, гаранциите, нарушенията или небрежност от страна на такива доставчици или за каквито и да било лични наранявания, смърт, повреда на имущество или други вреди или разходи, произтичащи от тях. Bultrav.com не носи отговорност и не ще направи възстановяване в случай на закъснение, отмяна, дублиране на места, стачка, непреодолима сила или други причини извън прекия им контрол, и ние не носим отговорност за никакви допълнителни разходи, пропуски, закъснения, премаршрутиране или актове на никое правителство или орган.