Bulgaria travel

logo_bultrav

Полезни съвети и препоръки

Как да закупите самолетен билет

Самолетен билет можете да закупите онлайн, чрез сайта на bultrav.com. За целта използвайте търсачката за полети и следвайте етапите на резервационния процес.

Билетът Ви ще бъде издаден веднага след приключване на резервацията при плащане с кредитна карта или след отразяване на платената сума по нашата банкова сметка при плащане с банков превод.
Електронният самолетен билет ще Ви бъде изпратен по електронната поща в PDF формат.

Как да сте сигурни, че резервацията на полет е била успешна

След завършване на процеса на резервация, системата автоматично ще генерира уникален номер на резервация, който ще видите на екрана.
След извършване на плащане с кредитна карта, Вие ще получите самолетен билет е влектронен вариант в рамките на няколко минути. 

За полет с редовна авиокомпания, можете да проверите данните на своята резервация на нашия сайт – страница Моята резервация.
Резервация на полет с нискотарифна авиокомпания може да бъде потвърдена чрез връзка с наш консултант на номер 0700 15 355, *5355 или 00 359 2 955 75 80 (за обаждане от чужбина).

Кои авиокомпании са най-евтини

Евтини самолетни билети предлагат нискотарифните авиокомпании.
Все пак, имайте предвид, че тези авиокомпании прилагат много допълнителни такси за услуги като превоз на регистриран багаж, храна на борда и други, които редовните авиокомпании не таксуват.

Винаги си струва да проверите предложенията и на редовните авиокомпании, тъй като често се случва крайната цена на техен полет да е по-ниска от тази на нискотарифна авиокомпания, след добавяне на всички допълнителни услуги.

Можете ли да преотстъпите самолетния билет

Самолетния билет може да бъде използван само от неговия собственик, чието име фигурира в билета. Смяна на името е възможно само с някои авиокомпании, но обикновено услугата е по-скъпа от закупуването на нов самолетен билет.