Bulgaria travel

logo_bultrav

Намерете евтини полети и спестете!

Търсете и сравнявайте най добрите цени в над 210 авиокомпании

Защо да резервирате полети с Blutrav?

Полети по ваш вкус. Готови ли сте да излетите? Резервирането на полет с достъп до този вълнуващ портал. Въпреки това, с толкова много неща, които трябва да имате предвид, намирането на евтини самолетни билети не винаги е лесната задача. Ето защо направихме нещата лесни. Позволявайки ви да търсите и сравнявате полети от хиляди различни авиокомпании до дестинации по целия свят, никога не е било по-лесно да намерите полети, които да ви подхождат.

Booking.com

Съвети как да намерите евтини полети

Кой ден от седмицата е най-подходящ за закупуване на самолетни билети?

Както за вътрешни, така и за международни пътувания Неделя може да бъде по-евтина за покупки на самолетни билети. Петък обикновено е най-скъпият ден за резервиране на полет. Резервацията в правилния ден от седмицата може да ви спести от вашия самолетен билет.

Кои са най-евтините дни за летене?

Анализът на цените на вътрешните и международните самолетни билети показва, че летенето в петък може да бъде по-евтино. Много пътници започват пътуванията си в неделя, така че шансовете ви за по-ниска цена са по-добри, ако вместо това тръгнете в началото на седмицата. 

Евтино ли е да купите самолетен билет в последния момент?

Самолетните билети могат да бъдат по-евтини в последния момент в зависимост от това колко късно всъщност резервирате, къде отивате и вида на полета, който сте избрали. За вътрешните полети с икономични билети цените обикновено започват да се повишават 3 седмици преди заминаването и 4 седмици за международните полети.

Популярни дестинации