Bulgaria travel

logo_bultrav

Топ предложения за полети до Индонезия

Идеи за да планирате следващото си пътуване

Съвети как да намерите евтини полети

Кой ден от седмицата е най-подходящ за закупуване на самолетни билети?

Както за вътрешни, така и за международни пътувания Неделя може да бъде по-евтина за покупки на самолетни билети. Петък обикновено е най-скъпият ден за резервиране на полет. Резервацията в правилния ден от седмицата може да ви спести от вашия самолетен билет.

Кои са най-евтините дни за летене?

Анализът на цените на вътрешните и международните самолетни билети показва, че летенето в петък може да бъде по-евтино. Много пътници започват пътуванията си в неделя, така че шансовете ви за по-ниска цена са по-добри, ако вместо това тръгнете в началото на седмицата. 

Евтино ли е да купите самолетен билет в последния момент?

Самолетните билети могат да бъдат по-евтини в последния момент в зависимост от това колко късно всъщност резервирате, къде отивате и вида на полета, който сте избрали. За вътрешните полети с икономични билети цените обикновено започват да се повишават 3 седмици преди заминаването и 4 седмици за международните полети.

Flightradar, инструмент за проследяване на полети

Flightradar е услуга, която показва информация за проследяване на полети в реално време на карта.

Включва информация за проследяване на полети, изходни и дестинационни точки, номера на полети, типове самолети, позиции, височини, направления и скорости. Може също така да показва повторение на предишни полети и исторически данни за полети по авиокомпания, самолет, тип самолет, район или летище