Bulgaria travel

logo_bultrav

Дубай - лукс, развлечения и модерна архитектура

Дубай – най-добрата дестинация в света

От луксозно гостоприемство и авангардна архитектура до пазаруване, култура и природа от световна класа, открийте какво прави Дубай най-предпочитана дестинация за 2023 година.

Най-доброто време за посещение?

Зима (ноември до март): Дубай има горещ пустинен климат с два различни сезона. Зимните месеци са с най-приятно време, идеално за дейности на открито. Средната дневна температура е около 27°C с ниски около 17°C.

 

 

dubai travel

Полети до Дубай

Летище:

Международното летище на Дубай (DXB) е центърът на Fly Emirates, който е популярен сред пътниците заради своите удобства и обслужване на клиенти. Полетите на Fly Emirates пристигат на изходи A, B и C на терминал 3 на Emirates. 

Такси:

Разстоянието между града и летището е около 4 км, като таксите могат да варират в зависимост от това къде отивате – цените започват от 6,25 евро.

Колко струва най-евтиният полет до Дубай?

Тези цени бяха налични през последните 7 дни. Посочените цени са на човек в едната посока, за посочения период. Цените и наличността подлежат на промяна. Прилагат се допълнителни условия.

Хотели в Дубай

Най ниска цена за хотел в Дубай:

Най-ниската цена за стая в Дубай, намерена през последните 7 дни, е £41/нощ. Тази цена е налична за The George Hotel by Saffron Dubai Creek, 3-звезден хотел.

Най-евтиното време за резервация:

Най-евтиното време за резервация на хотели в Дубай е: 1-2 звезди, 90 дни преди това. 3 звезди, преди 60 дни. 4-5 звезди, 90 дни преди.

Кои квартали в Дубай имат голям избор от барове и ресторанти?

Посетителите на Дубай ще намерят голям набор от места за хранене и напитки в крайбрежните райони, близо до яхтеното пристанище и в центъра на града. Например, популярни изискани ресторанти, като Asil Restaurant, се намират само на кратко разстояние с кола от Dubai Marina и от популярни крайбрежни атракции.