Bulgaria travel

logo_bultrav

Има наистина ниски цени за самолетни билети

 

Да си стратег със сигурност винаги ще ти е от полза. Дали ще проучиш времето преди почивка на море, ще проучиш какви ще са цените на зимните гуми през различните сезони или ще планираш почивката си на екзотични острови поне няколко месеца по-рано, ще бъде само в твоя изгода, спрямо финансовото ти състояние. Ниски цени за самолетни билети наистина има, но само за тези, които предварително са уточнили датите за пътуванията си. В повечето случаи ниските стойности са движени от по-слабата заинтересованост от потребителите.

Малко са хората, които правят резервация за своето пътуване 2 месеца преди самото събитие, защото винаги нещо може да се случи и то да се отмени. За да спечелите от подобни ситуации и ако сте на 100% сигурен, че вашето пътуване ще е факт след определено време (месец, два), направете по-подробно проучване. Как точно да го направите? Интернет предлага тази възможност като ви дава достъп до хиляди търсачки на самолетни билети, които освен, че ви показват полетите на всички авиокомпании за деня, но и може да направите светкавично сравнение на техните цени.

Понякога само заради факта, че един полет е с едно или две прикачвания на различни летища, цената на пътуването е възможно да бъде доста по-ниска. Тези фактори на пръв поглед изглеждат, че са неудобство, но ако тази смяна на самолети трае само половин или един час, а цялото ви пътуване е 12 часа, мисля, че няма да се чувствате ощетени ако цената е наполовина.

Друг вариант за ниски цени на самолетни билети е да проверите и близките дати до тази, която сте определили за пътуването си. Ако един или два дена разлика не са проблем за вас, то наистина може да попаднете на по-изгодна оферта, която да резервирате веднага, когато установите, че сумата е приемлива за вас.

Една друга опция са нискотарифните авиокомпании, които често не са предпочитани, заради летищата, на които приземяват своите машини, често те са далече от населените места или ако са близо, просто не са на удобни места за пасажерите. В тях за екстри не може да става въпрос, но ако сте притиснати финансово или просто сте готови да се лишите от някои удобства са добър аналог.
Вашият коментар

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. You are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *