Bulgaria travel

logo_bultrav

Онлайн резервациите- начин да си спестим време и пари

Неслучайно онлайн резервациите стават все по- предпочитан начин да запазим хотелска стая, билети, място в ресторанта или театъра. Но защо интернет сайтовете за резервации набират толкова голяма популярност.Причините за това са няколко, но най- съществената от тях е времето, което спестяваме в намирането на подходящата за нас алтернатива.

Да вземем пример с планирането на вашата ваканция или бизнес пътуване.В сайтовете за онлайн резервации се предлага голям избор от хотели с подробна информация за всеки един от тях, включително снимки, карта на мястото и цени. Само с няколко клика на мишката, вие можете да изберете мястото, където да прекарате вашата почивка, да намерите хотел, който да отговаря на изисквания ви, да запазите стая и да платите. Освен това можете да свършите тази работа независимо от часа, без да е необходимо да излизате от вас и да хабите излишни нерви.Друго важно предимство на онлайн резервациите е, че можете да намерите най- изгодните предложения. Много хотели предлагат редица отстъпки, от които можете да се възползвате, ако резервирате по интернет.Онлайн можете да получите и допълнителни услуги, които да направят почивката ви още по-безгрижна и ползотворна като например наемане на кола, закупуване на билети за различни мероприятия, концерти, театър.

Но наемането на хотелска стая не е единственото нещо,което може да направите чрез вашия компютър, чрез него можете също така да резервирате самолетни билети, без да се налага да напускате дома или офиса си. Според данните всеки втори човек в Западна Европа резервира билет по интернет.В България от тази услуга се възползват също все повече хора. Когато влезете в онлайн платформата, вие имате възможност да зададете различни критерии на търсене като: маршрута по който ще летите, с прекачване или без прекачване да бъде полета ви, вид билет (еднопосочен или двупосочен), брой пътници,.След това пред вас се появяват всички налични полети,отговарящи на изискванията ви, както и свободните места и цените, като по този начин избирате най- изгодната за вас оферта. Резервацията става веднага, с няколко клика на мишката, без да трябва да пътувате до офиса на някоя туристическа агенция.След като сте направили резервация, вие получавате имейл, съдържащ номера на билета и маршрута, като е препоръчително да разпечатате този имейл, преди да тръгнете към летището. Все повече авиокомпании правят отстъпка, ако билета е закупен онлайн и по този начин освен време, спестявате и пари. Освен това електронния билет не може да бъде загубен или повреден. Плащането също става много лесно- може да използвате кредитна или дебитна карта, paypal или пари в брой.

Ако все още не сте се възползвали от възможността да организирате вашето пътуване онлайн, то не се колебайте. Така сами ще се уверите колко лесна и приятна може да бъде тази дейност.
Вашият коментар

Note: Comments on the web site reflect the views of their authors, and not necessarily the views of the bookyourtravel internet portal. You are requested to refrain from insults, swearing and vulgar expression. We reserve the right to delete any comment without notice or explanations.

Your email address will not be published. Required fields are signed with *